tirsdag 16. juni 2009

The Love Between Gods

Hvem hadde trodd at en mediegrafiker, en webutvikler, en fotballspiller og en servicearbeider fra SAS kunne komme sammen og lage dundrende og kaotisk metalcore med røtter i det moderne samfunnets knallharde realiteter? Det er akkurat det som har skjedd i tilfellet The Love Between Gods fra Bodø. Med medlemmer fra Hjertesorg og Black Materia er de nå på trappene med sin første demoutgivelse.


Med en pumpende og øsende rytmeseksjon, som ofte trer fram i lydbildet, mates den kontante og melodiske gitarføringen på en måte som bringer tankene tilbake til tidligere bodøinstitusjoner som The Spectacle og Beyond the Fences. Det hele toppes av et lappeteppe av vokalfraseringer som gjør seg gjeldende hos lytteren fra topplokk til mellomgulv og vel så det. Referansene står i kø, men The Love Between Gods makter likevel å fremstå med både egenart og originalitet i behold.


Demoen er tatt opp på Hunstad kultursenter, består av tre spor, og blir snart sluppet på nettet. Det planlegges også omfattende konsertvirksomhet rundt omkring i Bodø by før høsten setter inn. Mer info kommer fortløpende!

1 kommentar:

Katepina sa...

Dæven! Sykt spennende!